Zwemles met zorg

Eva, eigenaar van Zwemschool Atlantic, vindt dat ieder kind door zijn of haar bijzonderheid plezier moet kunnen beleven aan het bewegen in het water. Aandacht geven, geduld hebben en rust en structuur bieden binnen de les is dan ook het belangrijkste uitgangspunt. Uitgaan van wat een kind WEL kan, niet van wat het NIET kan! Het kind moet zich veilig en vertrouwd voelen waardoor ook het zelfvertrouwen en zelfbeeld positief worden ontwikkeld.

Plezier maken in het water is een belangrijk aspect en dit kan leiden tot het behalen van een diploma. In kleine stapjes wordt, in overleg met ouder en kind, hiervoor geoefend. Samen wordt de volgende stap gemaakt, met als doel; de zelfredzaamheid van uw kind bevorderen en het behalen van een certificaat of zwemdiploma.

De kinderen worden begeleid in groepjes van maximaal 4 kinderen. Ook is 1 op 1 begeleiding mogelijk. Door het begeleiden in kleine groepjes blijft de veiligheid en het vertrouwen van de kinderen gewaarborgd. De duur van de activiteiten is telkens 30 minuten.

Over ons

Bij Zwemschool Atlantic staat veiligheid hoog in het vaandel. We werken met kleine groepen met veel aandacht voor het kind.

Bij ons kunt u o.a. ook aquasporten en snorkelen. Voor zwangeren is er een speciale aquasportles en we bieden ook lessen (survival en zwemvaardigheid) voor na het zwem-ABC.

Erkendleerbedrijf SBB

sbb beeldmerk fc