Ouder en Kind (survival) zwemmen

In een waterrijk land als Nederland kun je niet vroeg genoeg beginnen met zwemmen. Ouder- en kindzwemmen in Zwemschool Atlantic biedt u de kans om samen lekker te bewegen en te genieten. Een goede manier om uw kind watervrij te maken en bovendien een fantastische ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 12 maanden tot 4 jaar. Onder leiding van een gespecialiseerde zweminstructeur leert uw zoon/dochter de beginselen van het zwemmen en de basis van zelfredzaamheid. Volgens een vaste structuur en met behulp van materialen wordt er aandacht besteed aan contactvormen, weerstandvormen, glij- en springvormen, drijfvormen en primitieve zwemvormen.

Het survivalzwemmen is erop gericht om jonge kinderen te leren hoe ze zichzelf kunnen redden, wanneer zij ongewild te water raken in bijvoorbeeld vijvers, grachten, meertjes e.d. De kinderen leren vaardigheden waardoor ze langer boven kunnen blijven en de reddings kans wordt vergroot.

Over ons

Bij Zwemschool Atlantic staat veiligheid hoog in het vaandel. We werken met kleine groepen met veel aandacht voor het kind.

Bij ons kunt u o.a. ook aquasporten en snorkelen. Voor zwangeren is er een speciale aquasportles en we bieden ook lessen (survival en zwemvaardigheid) voor na het zwem-ABC.

Erkendleerbedrijf SBB

sbb beeldmerk fc