Zwemles voor volwassenen

Altijd al willen leren zwemmen?

Volwassenzwemles
Misschien heeft u het al tijden uitgesteld en bent u al lang van plan geweest om te beginnen. Hopelijk kunnen wij u uitnodigen om te beginnen met zwemles voor u als volwassene. De zwemlessen voor volwassenen zijn bedoeld voor mensen die angstig zijn in het water, vroeger niet de kans hebben gehad te leren zwemmen óf misschien wel nooit toegekomen zijn aan het behalen van een zwemdiploma.

Doel
Het doel van deze zwemlessen is om u (beter) te leren zwemmen, vertrouwder en zelfredzaam te maken in het water. Mogelijkheden zijn er om u op te leiden voor een diploma.

Hoe werkt het?
Natuurlijk gooien wij u niet gelijk in het diepe. Wij maken u eerst vertrouwd met het water door te oefenen onder leiding van een vaste en ervaren zwemonderwijzer.
U begint in het water waar we kunnen staan, zodat u geleidelijk vertrouwt raakt met het bewegen in het water. Wanneer u vertrouwd bent met het water, leren wij u de verschillende zwemslagen aan. U leert de schoolslag, de rugslag, de borstcrawl en de rugcrawl. Ook andere vormen worden u bijgebracht zoals drijven, onder water zwemmen en duiken.

Over ons

Bij Zwemschool Atlantic staat veiligheid hoog in het vaandel. We werken met kleine groepen met veel aandacht voor het kind.

Bij ons kunt u o.a. ook aquasporten en snorkelen. Voor zwangeren is er een speciale aquasportles en we bieden ook lessen (survival en zwemvaardigheid) voor na het zwem-ABC.

Erkendleerbedrijf SBB

sbb beeldmerk fc